Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
Administrator
Wybierzcie terminy które wam pasują!
19.11.2010
21.11 wieczorem (godz. do uzgodnienia)
26.11
28.11 wieczorem
30.11 18-20
Do dnia 12.11.2010 chciałbym aby wszyscy podali w tym temacie lub bezpośrednio do mnie terminy które mu pasują
Pozdrawiam
ćwik Mateusz Dąbrowski
Administrator
Mi i Adamowi pasuje 28.11
witam po dłuższej przerwie;) w takim razie 28 jest dobrym terminem:) ale tylko MaRon opowiedziała się za godziną:> wszystkim odpowiadają godziny wczesno-popołudniowe? jeśli tak, to mogę się dostosować (jakoś dam radę) ma ktoś może propozycję miejsca? nie ukrywam, przydałoby się trochę placu;) Mateusz, do środy podeślę Ci konspekt, jak możesz wyślij mi na gg maila, żebym miał pewnego;) pozdrawiam
Administrator
Hmm... niedziela to szkoła raczej odpada. Hufiec w remoncie
Chyba trzeba liczyc na dobra pogode ;p
Ja się dostosuję do godziny, bo na niedzielę nie mam nic w planach, a co do miejscówki może być ciężko, bo już w tym tygodniu ma być śnieg, czyli zewnętrze odpada, a potrzeba będzie ciut więcej miejsca.
kurcze, ja teraz nawet nie mam jak załatwiać miejscówy... jeżeli będzie do 14 osób, to powinniśmy się zmieścić u mnie:P jeżeli chodzi o godzinę, to miło by było, gdyby wszyscy się jakoś opowiedzieli... ja mogę do 11 (czyli od 8 lub 9, bo zakładam 2h) lub wieczorem, co znowu ciężko zdefiniować kiedy nie ma żony w pobliżu
Administrator
Jak dla mnie może być rano koło 8