Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
Otóż coś nie idzie za bardzo z ustaleniem terminu spotkania, ale cóż taka prawda, że nie znajdziemy czasu odpowiedniego dla wszystkich. Zbliża się zima ! Sądzę, że w ferie świąteczne będzie dużo czasu tj. po Bożym Narodzeniu:) Łyżwy? Basen? Wędróweczka? Rzucajcie propozycjami!
ps.
Chyba, że coś wcześniej ten teges
Ostatnio edytowany przez Tomaszek (2009-11-21 21:07:33)
Administrator
Właśnie jestem ciekaw co z naszym lodowiskiem bdzie
bo jak cos to ja na łyżwy jak najbardziej a potem mozna gdzies w centrum wyskoczyc na jakiegos pizzo/kebabo/cole/kawe/herbate/itp/itd.
Bądź połazic wherever
ze mną w ferie może (ale nie musi) być problem ze względu na obronę pracy inż i egzamin na studia, ale dawajcie znać a postaram się dopasować
no w sumie niezły pomysł, ale fajnie by było coś wcześniej wykombinować.
może wymyślmy jakiś termin (weekend) kiedy nie mamy kursu ;]. tylko żeby jeszcze Zbyszkowi spasowało.
Ze Zbyszkiem może być teraz duży problem
Zresztą dorwać się tak, żeby wszystkim pasowało w ogóle nie jest możliwe jak na razie.
Ostatnio edytowany przez Jackass (2009-11-25 15:59:24)
I've got a ajdija!
Co wy na to by wyrwać się na bilard ^^ ponoć Alibi jednak działa, tak mi kuzyn mówił, a to jest chyba najlepszy bilard w Jaworznie, bynajmniej ja tam dużo grywałem Ale jak nie Alibi to cokolwiek innego.
Najlepiej się wybrać w przerwie świątecznej pomiędzy świętami a sylwestrem.
Wypowiadajcie się :]
Administrator
Jestem za Alibi w przerwie swiatecznej !!
okej, trochem do tyłu, mały problem z przepływem informacji był
jak najbardziej popieram działania w przerwie świątecznej, praca jest ale szkoły nie ma, więc czekam na ogólne propozycje:)
ale kto powiedział, że trzeba gadać w domu?? wiesz jak fajnie idzie rozmowa w saunie lub jakuzzi? a lodowisko to mały problem - nie mają dobrej rozmiarówki do wypożyczania łyżew jeśli o mnie idzie, to ten tydzień mam na 18, przyszły na 16; 9, 10, 17, 23, 24 (dni weekendowe poza jedną sobotą) jestem w szkole od 8 do 20/22... ostatnie weekend stycznia jest koncert szantowy w Tychach, więc ciężko, chyba, że 31, czyli niedziela
drużynowy ?? nie pamiętam mianowania... ani nawet głosowania... a tym bardziej zapisu w konstytucji, mówiącego, że ktoś taki jest <myśli> no tak konstytucji jeszcze nie ma czyli jak na razie nie ma drużyny, a paczka chcąca coś zdziałać
i... nawet gdy już zostanie drużyną, niech nadal będzie "PACZKĄ"
a tak btw. to raczej MaRon powinna być, jeszcze Jej chyba nie było