Forum 2 Jaworznickiej Drużyny Wędrowniczej "Resplandor"
słuchajcie (a dokładniej czytajcie ) mnie ludziska, jest już LUTY, nie powiem, że na forum raptem aktywność przygasła, acz w styczniu na pewno nie było żadnego spotkania, stąd też, zbieram ludzi chętnych na wypad szlakiem dookoła Jaworzna (niekoniecznie pełnym
) na który to (niezależnie od liczby osób) idę 27 lutego jakoś z rana
za jakiś czas podam tu dokładniejsze dane, acz już mogę powiedzieć, że nie czekam na specjalne zgłoszenia, ewentualnie, że na osoby zgłoszone będę mógł poczekać przed wymarszem. ze względu na pogodę (która powinna się utrzymać) proponuję zabrać maksymalnie dużo aparatów, będzie gdzie foty robić.
pozdrówka i do zobaczenia na szlaku;)
Administrator
Czekam na dokładne info będę na 90%
ja z ogniska wypadam, bo wieczór będę miał zajęty, ale Wam nikt nie broni
Administrator
Jak to skąd z lasu
zbierać można wszystko co leży na ziemi i nie zostało ścięte przez kogoś, oraz jeżeli nie stanowi lokalnego ekosystemu (siedliska zwierząt, roślin, itp.), innymi słowy zbierać jak leci a ognicho rozpalić da się zawsze, zachować odległość 100m od lasu!! ewentualnie weźcie sobie (każdy) odrobinę drwa na rozpałkę do plecaka, potem pójdzie na luuuuzie
Administrator
Ja mogę się wziąć za rozpalenie
zależy gdzie i o której wylądujemy, ale mógłbym ewentualnie pomóc ułożyć stos
Administrator
Dopołudnia no problem,
popołudniu nie dam rady
ołkej, szlak który mnie interesował jest nie do przebycia, ze względu na pogodę, jednak skoro mamy termin, szkoda z tego rezygnować, tak więc jutro (sobota) o 9:30 tylko chwilowy brak mi alternatywy planów, a ciąży nade mną dzisiejsze seminarium... dam znać wieczorem, chyba, że macie jakieś propozycje...